Husqvarna Automower robottileikkuri on erinomainen apu kesän nurmikonleikkuuseen. Se hoitaa itsenäisesti nurmialueen ohjelmoidun ajastuksen mukaisesti. Robottileikkurin asennuksessa käytetään rajakaapelia, joka asennetaan nurmialueen reunaan rajaamaan alue, jonka Automower robottileikkuri on ajateltu ja suunniteltu hoitavan.

Pensaat, kukkapenkit ja muut esteet, joiden yli robottileikkuri voisi mennä, rajataan rajakaapelilla nurmikon reunaan asennettavan kaapeliasennuksen yhteydessä.

Rajakaapelin on oltava yhtenäinen ja sen enimmäispituus suosituksen mukaan on n. 800m. Tämän lisäksi asennetaan yksi tai useampia hakukaapeleita ostettavan robottileikkuri mallin mukaan.

Laadukas Husqvarna robottileikkuri

Robottileikkurikauppa.fi on Husqvarna Automower robottileikkureihin keskittynyt verkkokauppa. Tarjoamme koko malliston mukaisen Automower robottileikkuri valikoiman, asennustarvikkeet, lisävarusteet, varaosat ja huoltopalvelun sinulle käyttöön helposti. Voit suorittaa tilauksesi suoraan verkkokaupan kautta ja valita tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin, maksaa tilauksesi, lähettää se meille ja toimitamme lähetyksen sinulle nopeasti.

Tarvittaessa autamme sinua valitsemaan oikean robottileikkuri mallin nurmellesi. Otat meihin yhteyttä ja lähetät tarkat tiedot nurmialueestasi, mahdollisesti kuvia pensaista, kukkapenkeistä ja muista esteistä. Sivuiltamme löydät jatkossa linkit asennusohjeisiin, jotka helpottavat sinua, jos haluat tehdä asennuksen itse. Tarjoamme myös asennuspalvelua edustamamme yhtiön, Konekeskus Mikolan kautta.

Robottileikkuri vapauttaa sinut, perheesi ja mahdolliset muut läheiset viettämään Suomen lyhyt kesä haluamallasi tavalla. Ei enää rajoittavana tekijänä nurmikon leikkuuta joka viikko, mahdollisesti kaksikin kertaa viikossa. Jos se tapahtuu vieläpä kahdessa paikassa, kotona ja mökillä, on kalenteristasi mahdollisesti varattu 60 päivää, jolloin sinun, tai jonkun muun perheen jäsenen pitäisi hoitaa nurmikko kuntoon kesän aikana.

Todellakin, haluatko, että nurmikkosi on 24/7 edustuskunnossa koko kesäkauden, nurmikko voi paremmin, mm. sammal häipyy pikku hiljaa pois ja saat itsellesi ihan oman halun mukaista laatuaikaa käytettäväksesi. Osta siis Automower robottileikkuri.
Robottileikkurikauppa.fi tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden. Tutustu huolella eri robottileikkuri malleihimme ja älä epäröi kysyä, jos jokin asia jää epäselväksi. Omaamme usean vuoden asennuskokemuksen ja tiedämme mihin Automowerit pystyvät.
Suoritamme asennuksen suurimmaksi osaksi koneella, joka upottaa rajakaapelin n. 3-5cm:n syvyyteen ja näin se on heti suojassa helpoilta ulkoisilta vaurioilta. Juurikasvuhan peittää pinta-asennuksena tehdyn kaapeliasennuksen normaalisti jo muutamassa viikossa. Kone- asennuksella työ on vieläkin tehokkaampaa.

Jos robottileikkurin kyky epäilyttää, annamme asentamillemme koneille useasti myös tyytyväisyys takuun, jolloin sinulle ei jää pelkoa hukkaostoksesta, vaan voit saada rahasi takaisin, jos robottileikkuri ei toimi toivotulla tavalla.

Oli nurmikkosi 500m2 tai 5000m2, Husqvarna Automower robottileikkuri hoitaa sen, pyyteettömästi, ilman suurempaa huolenpitoa. Onko sinunkin jo aika siirtyä nykyaikaan, joka esimerkiksi Ruotsissa on ollut käytössä jo kymmenissä tuhansissa talouksissa vuosikausia.

Olemme itse vakuuttuneita robottileikkurin erinomaisuudesta omilla ja asiakkaidemme nurmialueilla ja haluamme sinunkin jakavan saman tyytyväisyyden ja ilon kanssamme, tilaa jo tänään!