Hanki Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri Konekeskus Mikolan nettikaupasta. Tarjoamme alan parhaan merkin, Husqvarna Automowerin, kaikki mallit, jotka soveltuvat 500m2:stä aina 5000m2:n nurmialueille.

Robottiruohonleikkuri -malleja on kuusi, joiden ominaisuudet kasvavat leikattavan nurmialueen ja hinnan mukaan. Mallista Automower 420 alkaen sinun on mahdollisuus ostaa lisävarusteena Husqvarna Connect, joka mahdollistaa robottiruohonleikkurin etäkäytön älypuhelimen välityksellä. Se mahdollistaa myös laitteen seurannan GPS:n avulla.

Robottiruohonleikkuri ja asennus

Konekeskus Mikolan kautta sinulla on mahdollisuus ostaa robottiruohonleikkuri asennettuna nurmialueellesi. Oston yhteydessä käymme tutustumassa pihasi nurmialueeseen, jotta tiedämme myydä sinulle juuri oikean koko luokan robottileikkurin. Kukkapenkit, puut, pensaat ja muut esteet nurmella eivät ole este koneen toiminnalle vaan ne voidaan kiertää rajakaapelilla asennuksen yhteydessä.
Asennushinta määräytyy nurmialueen koon ja vaikeusasteen mukaan.

Robottiruohonleikkuri – Talvisäilytys ja huolto

Tarjoamme sinun Automowerillesi myös huollon yhteydessä talvisäilytystä. Nurmikon leikkuun päättyessä syksyllä, voit tuoda koneesi meille huoltoon, jolloin puhdistamme ja huollamme sen. Talvisäilytyksessä lataamme koneen akun huolto-ohjelman mukaisesti ja varmistamme vielä keväällä, että koneessasi on uusin ohjelmistopäivitys, mikä Husqvarnalta on saatavissa.

Tuntuuko sinusta, että voisit Suomen lyhyen kesän aikana tehdä jotakin muutakin, kuin ajaa joka viikko nurmikkoa, välillä jopa useamman kerran viikossa, mahdollisesti sekä kotona että mökillä. Robottiruohonleikkuri poistaa tämän murheen sinulta. Voit jäädä mökille useammaksi viikoksi, kun kone hoitaa nurmikon leikkuun puolestasi. Mikä hienointa, se tekee leikkuun niin auringon paistaessa kuin sateellakin. Juuri silloin, kun olet sen ajastanut tekemään nurmikon leikkuuta, vaikkapa yöllä.

Robottiruohonleikkuri – toimitukset ympäri Suomen

Robottileikkurikauppa.fi mahdollistaa ostamaan tuotteen minne tahansa Suomeen, jos olet halukas asentamaan sen itse.
Jos haluat asennuksen kauttamme, mahdollisuudesta kannattaa ottaa yhteyttä meihin, niin katsomme tilanteen tapauskohtaisesti.
Nettikauppamme kautta voit tilata haluamasi robottileikkuri mallin. Saat myös tilattua asennustarvikkeita, lisävarusteita, varaosia ja
lähetettyä koneesi meille huoltoon tai talvisäilytykseen. Meillä sinua palvelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Yrityksemme kautta sinulla on mahdollisuus saada neuvoja piha-alueesi muokkaamiseksi, jos robottiruohonleikkurin toiminta nurmellasi ei mielestäsi onnistu. Helpoin ratkaisu asian selvittämiseksi on käyntimme pihallasi tai esimerkiksi valokuvien lähettäminen meille, jos asut kaukana toimipisteistämme.
Haemme ratkaisua aina asiakaslähtöisesti, koska haluamme sinun nauttivan vapaa-ajastasi ja Husqvarna Automower antaa siihen mahdollisuuden.

Automowerin jo omistaville tarjoamme myös samat palvelut ja esimerkiksi kaapeliasennusten muutostyöt ja korjaukset, jos nurmialuetta on kaivettu tai muutettu muodoltaan erilaiseksi. Asennamme kaapelin pääasiassa koneella, jolloin se on nurmen pinnasta n. 3-5cm:n syvyydessä. Erityisen kivikkoiset tai muuten erikoiset tapaukset tehdään pintatyönä. Tällöin nurmen juurikasvu yleensä piilottaa kaapelin muutamassa viikossa pois näkyvistä.