Yhteensä: 0.00

Automower on Husqvarnan rekisteröimä nimi, joka kuvastaa robottiruohonleikkuria. Robottileikkurikauppa.fi on virallinen jälleenmyyjä näille tuotteille, taustayhtiönsä Konekeskus Mikolan kautta.

Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin hankkiminen on nyt vaivatonta niin halutessasi. Tutustu sivustomme kautta mallistoon ja mahdolliset lisäkysymykset voit lähettää meille sähköpostilla. Voit myös käydä tutustumassa toimipisteessämme  Automower mallistoon.

Husqvarna Automower – markkinajohtaja pohjoismaissa

Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri on yli 20 vuoden kehityksen tulos ja selvä markkinajohtaja pohjoismaissa ja monessa maassa Euroopassa. Siksi olemme valinneet sen tuotevalikoimaamme, koska tiedämme sen toimivan. Samoin asennustarvikkeet ja huoltotarvikkeet, kuten terät, ovat varmasti saatavissa. Automower työskentelee juuri silloin, kun sinä haluat.

Ajastuksella saat robottileikkurin tekemään töitä päivällä tai yöllä, voit myös antaa lepopäivän Automowerille. Päivittäinen leikkuu pitää leikkuusta tulevan ruohoaineksen vain muutaman millin mittaisena, jonka ansiosta se ravitsee nurmikkoa oikealla tavalla.

Husqvarna on panostanut Automowerin turvallisuuteen. Ainutlaatuisen kääntyvän terärakenteen ansiosta Automower ei vahingoita mahdollisia nurmella olevia ylimääräisiä esineitä. Koneen nosto pysäyttää terämoottorilta sähkön välittömästi. Automower on varustettu henkilökohtaisella PIN-koodilla, jolloin ulkopuolinen henkilö ei voi hyödyntää konetta. Robottileikkurissa on myös varashälytin, joka aktivoituu konetta nostettaessa tai sammutettaessa virta suoraan kytkimestä.

Husqvarna Automower kestää sadevettä, sen tullessa taivaalta, kuumuutta auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta ja on erittäin hyvä kiipeämään myös rinteissä. Haluatko sinä työskennellä mielelläsi näissä olosuhteissa ruohonleikkurin kanssa. Ellet, ota osoitteeksi robottileikkurikauppa.fi tai Konekeskus Mikola ja tehdään hyvät kaupat asennettuna tai ilman.

Oletko juuri sinä edelläkävijä, jota muut seuraavat hankinnoissaan. Asutusalueen kaunein nurmikko, ilman häiritsevää ruohonleikkurin ääntä. Me palkitsemme sinut, sillä esimerkit toimivista koneista ovat epäileville ostajille se varmin tapa uskoa Automowerin toimintaan.

Ruotsissa on Automower robottileikkuri ollut käytössä jo kymmenissä tuhansissa talouksissa vuosia. Kasvu myynnin osalta on kiihtyvää.

Huoltopalvelumme kattaa talvihuollot ja jopa talvisäilytyksen, jolloin hoidamme akun latauksen ohjeistuksen mukaisesti. Saat huollon yhteydessä raportin, josta selviää koneen testiohjelman tulos ja robottiruohonleikkurille ajetaan uusin ohjelmisto ennen kevään sesonkia.

Asennukset teemme koneella, joka upottaa kaapelin n.3-5cm:n syvyyteen, jolloin se on heti suojassa mahdollisilta vaningoilta verrattuna pinta-asennukseen. Asennus on myös nopeampi. Jos haluat itse asentaa Automowerin, sekin on mahdollista ja siihen löytyy hyvät ohjeet sivujemme kautta tulevaisuudessa. Nurmen juurikasvuhan peittää rajakaapelin jo muutamassa viikossa.

Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri antaa sinulla laatuaikaa. Vaihtoehtona kesän päivistä leikkaat itse nurmikkoa jopa 60 päivänä. Elämä on täynnä valintoja – osta Automower ja helpota elämääsi!

Husqvarna Automower robottileikkuri on erinomainen apu kesän nurmikonleikkuuseen. Se hoitaa itsenäisesti nurmialueen ohjelmoidun ajastuksen mukaisesti. Robottileikkurin asennuksessa käytetään rajakaapelia, joka asennetaan nurmialueen reunaan rajaamaan alue, jonka Automower robottileikkuri on ajateltu ja suunniteltu hoitavan. Mahdollisuus myös Automower Nera mallistoilla EPOS lisävarustesarjalla tehdä virtuaalirajat ja estoalueet Automower Connect applikaation avulla.

Pensaat, kukkapenkit ja muut esteet, joiden yli robottileikkuri voisi mennä, rajataan rajakaapelilla nurmikon reunaan asennettavan kaapeliasennuksen yhteydessä. Virtuaalisessa asennuksessa näistä alueista tehdään kieltoalue, jolloin kone ei mene niille alueille.

Uutuutena myös Husqvarna Automower FlexiFence lisälaitteella rajakaapeliasennuksissa on mahdollisuus tehdä kieltoalueita.

Rajakaapelin on oltava yhtenäinen ja sen enimmäispituus suosituksen mukaan on n. 1000m. Tämän lisäksi asennetaan yksi tai useampia hakukaapeleita ostettavan robottileikkuri mallin mukaan.

 

Laadukkaat Husqvarna ja Cramer robottiruohonleikkurit

Tarvittaessa autamme sinua valitsemaan oikean robottileikkuri mallin nurmellesi. Otat meihin yhteyttä ja lähetät tarkat tiedot nurmialueestasi, mahdollisesti kuvia pensaista, kukkapenkeistä ja muista esteistä. Sivuiltamme löydät jatkossa linkit asennusohjeisiin, jotka helpottavat sinua, jos haluat tehdä asennuksen itse. Tarjoamme myös asennuspalvelua edustamamme yhtiön, Konekeskus Mikolan kautta.

Robottileikkuri vapauttaa sinut, perheesi ja mahdolliset muut läheiset viettämään Suomen lyhyt kesä haluamallasi tavalla. Ei enää rajoittavana tekijänä nurmikon leikkuuta joka viikko, mahdollisesti kaksikin kertaa viikossa. Jos se tapahtuu vieläpä kahdessa paikassa, kotona ja mökillä, on kalenteristasi mahdollisesti varattu 60 päivää, jolloin sinun, tai jonkun muun perheen jäsenen pitäisi hoitaa nurmikko kuntoon kesän aikana.

Todellakin, haluatko, että nurmikkosi on 24/7 edustuskunnossa koko kesäkauden, nurmikko voi paremmin, mm. sammal häipyy pikku hiljaa pois ja saat itsellesi ihan oman halun mukaista laatuaikaa käytettäväksesi.
Robottileikkurikauppa.fi tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden. Tutustu huolella eri robottileikkuri malleihimme ja älä epäröi kysyä, jos jokin asia jää epäselväksi.

Omaamme yli 15 vuoden asennuskokemuksen ja tiedämme mihin eri robottileikkurimallit pystyvät.
Suoritamme asennuksen suurimmaksi osaksi koneella, joka upottaa rajakaapelin n. 3-5cm:n syvyyteen ja näin se on heti suojassa mahdollisilta ulkoisilta vaurioilta. Juurikasvuhan peittää  myös pinta-asennuksena tehdyn kaapeliasennuksen normaalisti jo muutamassa viikossa. Kone- asennuksella työ on vieläkin tehokkaampaa. Asennuspalvelua tarjoamme lähinnä Satakunnan alueella.

Virtuaalirajojen asennuksen teemme myös tarvittaessa, mutta se on helppo tehdä applikaation avulla.

Jos robottileikkurin kyky epäilyttää, annamme asentamillemme koneille useasti myös tyytyväisyys takuun, jolloin sinulle ei jää pelkoa hukkaostoksesta, vaan voit saada rahasi takaisin, jos robottileikkuri ei toimi toivotulla tavalla.

Husqvarna Automower robottileikkuri hoitaa 400-48000m2 alueet mallista riippuen, pyyteettömästi, ilman suurempaa huolenpitoa. Cramerilta löytyy 800-2700m2 nurmialueille sopiva kone. Onko sinunkin jo aika siirtyä nykyaikaan, joka esimerkiksi Ruotsissa on ollut käytössä jo sadoissa tuhansissa talouksissa vuosikausia.

Segway Navimow mallit hoitavat 800-3000m2:n nurmialueet virtuaalirajoilla. Ei mekaanista rajakaapelien asennusta. Perustuu pääasiassa GPS tekniikkaan.

Olemme itse vakuuttuneita robottileikkurin erinomaisuudesta omilla ja asiakkaidemme nurmialueilla ja haluamme sinunkin jakavan saman tyytyväisyyden ja ilon kanssamme, tilaa jo tänään!

Hanki Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri Konekeskus Mikolan nettikaupasta. Tarjoamme alan parhaan merkin, Husqvarna Automowerin, kaikki mallit, jotka soveltuvat 500m2:stä aina 5000m2:n nurmialueille.

Robottiruohonleikkuri -malleja on kuusi, joiden ominaisuudet kasvavat leikattavan nurmialueen ja hinnan mukaan. Mallista Automower 310 alkaen sinun on mahdollisuus ostaa lisävarusteena Husqvarna Connect, joka mahdollistaa robottiruohonleikkurin etäkäytön älypuhelimen välityksellä. Se mahdollistaa myös laitteen seurannan GPS:n avulla.

Robottiruohonleikkuri ja asennus

Konekeskus Mikolan kautta sinulla on mahdollisuus ostaa robottiruohonleikkuri asennettuna nurmialueellesi. Oston yhteydessä käymme tarpeen mukaan tutustumassa pihasi nurmialueeseen, jotta tiedämme myydä sinulle juuri oikean koko luokan robottileikkurin. Kukkapenkit, puut, pensaat ja muut esteet nurmella eivät ole este koneen toiminnalle vaan ne voidaan kiertää rajakaapelilla asennuksen yhteydessä.
Asennushinta määräytyy nurmialueen koon ja vaikeusasteen mukaan.

Robottiruohonleikkuri – Talvisäilytys ja huolto

Tarjoamme sinun Automowerillesi myös huollon yhteydessä talvisäilytystä. Nurmikon leikkuun päättyessä syksyllä, voit tuoda koneesi meille huoltoon, jolloin puhdistamme ja huollamme sen. Talvisäilytyksessä lataamme koneen akun huolto-ohjelman mukaisesti ja varmistamme vielä keväällä, että koneessasi on uusin ohjelmistopäivitys, mikä Husqvarnalta on saatavissa.

Tuntuuko sinusta, että voisit Suomen lyhyen kesän aikana tehdä jotakin muutakin, kuin ajaa joka viikko nurmikkoa, välillä jopa useamman kerran viikossa, mahdollisesti sekä kotona että mökillä. Robottiruohonleikkuri poistaa tämän murheen sinulta. Voit jäädä mökille useammaksi viikoksi, kun kone hoitaa nurmikon leikkuun puolestasi. Mikä hienointa, se tekee leikkuun niin auringon paistaessa kuin sateellakin. Juuri silloin, kun olet sen ajastanut tekemään nurmikon leikkuuta, vaikkapa yöllä.

Robottiruohonleikkuri – toimitukset ympäri Suomen

Robottileikkurikauppa.fi mahdollistaa ostamaan tuotteen minne tahansa Suomeen, jos olet halukas asentamaan sen itse.
Jos haluat asennuksen kauttamme, mahdollisuudesta kannattaa ottaa yhteyttä meihin, niin katsomme tilanteen tapauskohtaisesti.
Nettikauppamme kautta voit tilata haluamasi robottileikkuri mallin. Saat myös tilattua asennustarvikkeita, lisävarusteita, varaosia ja
lähetettyä koneesi meille huoltoon tai talvisäilytykseen. Meillä sinua palvelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Yrityksemme kautta sinulla on mahdollisuus saada neuvoja piha-alueesi muokkaamiseksi, jos robottiruohonleikkurin toiminta nurmellasi ei mielestäsi onnistu. Helpoin ratkaisu asian selvittämiseksi on käyntimme pihallasi tai esimerkiksi valokuvien lähettäminen meille, jos asut kaukana toimipisteistämme.
Haemme ratkaisua aina asiakaslähtöisesti, koska haluamme sinun nauttivan vapaa-ajastasi ja Husqvarna Automower antaa siihen mahdollisuuden.

Automowerin jo omistaville tarjoamme myös samat palvelut ja esimerkiksi kaapeliasennusten muutostyöt ja korjaukset, jos nurmialuetta on kaivettu tai muutettu muodoltaan erilaiseksi. Asennamme kaapelin pääasiassa koneella, jolloin se on nurmen pinnasta n. 3-5cm:n syvyydessä. Erityisen kivikkoiset tai muuten erikoiset tapaukset tehdään pintatyönä. Tällöin nurmen juurikasvu yleensä piilottaa kaapelin muutamassa viikossa pois näkyvistä.