Automower on Husqvarnan rekisteröimä nimi, joka kuvastaa robottiruohonleikkuria. Robottileikkurikauppa.fi on virallinen jälleenmyyjä näille tuotteille, taustayhtiönsä Konekeskus Mikolan kautta.

Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin hankkiminen on nyt vaivatonta niin halutessasi. Tutustu sivustomme kautta mallistoon ja mahdolliset lisäkysymykset voit lähettää meille sähköpostilla. Voit myös käydä tutustumassa toimipisteissämme Automower mallistoon.

Husqvarna Automower – markkinajohtaja pohjoismaissa

Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri on yli 20 vuoden kehityksen tulos ja selvä markkinajohtaja pohjoismaissa ja monessa maassa Euroopassa. Siksi olemme valinneet sen tuotevalikoimaamme, koska tiedämme sen toimivan. Samoin asennustarvikkeet ja huoltotarvikkeet, kuten terät, ovat varmasti saatavissa. Automower työskentelee juuri silloin, kun sinä haluat.

Ajastuksella saat robottileikkurin tekemään töitä päivällä tai yöllä, voit myös antaa lepopäivän Automowerille. Päivittäinen leikkuu pitää leikkuusta tulevan ruohoaineksen vain muutaman millin mittaisena, jonka ansiosta se ravitsee nurmikkoa oikealla tavalla.

Husqvarna on panostanut Automowerin turvallisuuteen. Ainutlaatuisen kääntyvän terärakenteen ansiosta Automower ei vahingoita mahdollisia nurmella olevia ylimääräisiä esineitä. Koneen nosto pysäyttää terämoottorilta sähkön välittömästi. Automower on varustettu henkilökohtaisella PIN-koodilla, jolloin ulkopuolinen henkilö ei voi hyödyntää konetta. Robottileikkurissa on myös varashälytin, joka aktivoituu konetta nostettaessa tai sammutettaessa virta suoraan kytkimestä.

Husqvarna Automower kestää sadevettä, sen tullessa taivaalta, kuumuutta auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta ja on erittäin hyvä kiipeämään myös rinteissä. Haluatko sinä työskennellä mielelläsi näissä olosuhteissa ruohonleikkurin kanssa. Ellet, ota osoitteeksi robottileikkurikauppa.fi tai Konekeskus Mikola ja tehdään hyvät kaupat asennettuna tai ilman.

Oletko juuri sinä edelläkävijä, jota muut seuraavat hankinnoissaan. Asutusalueen kaunein nurmikko, ilman häiritsevää ruohonleikkurin ääntä. Me palkitsemme sinut, sillä esimerkit toimivista koneista ovat epäileville ostajille se varmin tapa uskoa Automowerin toimintaan.

Ruotsissa on Automower robottileikkuri ollut käytössä jo kymmenissä tuhansissa talouksissa vuosia. Kasvu myynnin osalta on kiihtyvää.

Huoltopalvelumme kattaa talvihuollot ja jopa talvisäilytyksen, jolloin hoidamme akun latauksen ohjeistuksen mukaisesti. Saat huollon yhteydessä raportin, josta selviää koneen testiohjelman tulos ja robottiruohonleikkurille ajetaan uusin ohjelmisto ennen kevään sesonkia.

Asennukset teemme koneella, joka upottaa kaapelin n.3-5cm:n syvyyteen, jolloin se on heti suojassa mahdollisilta vaningoilta verrattuna pinta-asennukseen. Asennus on myös nopeampi. Jos haluat itse asentaa Automowerin, sekin on mahdollista ja siihen löytyy hyvät ohjeet sivujemme kautta tulevaisuudessa. Nurmen juurikasvuhan peittää rajakaapelin jo muutamassa viikossa.

Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri antaa sinulla laatuaikaa. Vaihtoehtona kesän päivistä leikkaat itse nurmikkoa jopa 60 päivänä. Elämä on täynnä valintoja – osta Automower ja helpota elämääsi!